Followers

Sunday, 8 May 2011

Hasi di kampungku~kagum dilahirkan dikampung.



























Anugerah Dekan

Senyum first,hehe, sebenar xde pe2 sgt,just nak kongsi skit citer. Pasalnya yg sy terpilih tuk mndapat anugerah dekan,xskor pl sir nazri call "charin,awk diterpilih tuk mnerima anugerah dekan sem 5,dengan mendapat poiter 3.67" urm,agak kejut meta.. Pada mlm 15.May.2011 di Gran River View Hotel Kota Bharu,Majlis dianjurkan ole EHSA Classical Moden.




Cantik tak?? cantikkkkkkkkkkk....


Seisi bergambar akhir majlis.

Tragedi 23/03/2011 Tapang,Kuala Kangsar,Perak

Makanan kegemaraan

Balik kg kali ni mak sediakan satu bende yg aku mengidam nih,huh sedap2! Just stu nie aku makan sorang,maklumlah xde org kat umah kan,abg,akak duk kat luar,jdi peluang akulah bole makan tanpa segan sape2 lg. haha..

My Pest

Harie just nak citer pasal haiwai yang dipelihara..
Ni la rupa dia bginie..."ikan kaloi"
Sekarang dah besar,bela dia sjak kecil2 lg,skrg dah cukup dua thun lebih..
Tiap2 harie bri dia makanan,skrg nak hulurkan tangan dekat2 dh tak brani,maklumlah ikn dah besar kan.














Sekian........ catik x??hehe

My belove friends~~







Friday, 6 May 2011

Rural Are^_^


Perjalanan masuk ke dalam hutan,best giler!


Inilah perjalanan msuk kedalam perkampungan org asli,lintas sungai! syOkk giler^_^


Bersiap nak bertolak ke rumah sblum tggu msuk hutan keesokannya.




Waduuu,best giler jalan melintas sungai nie!!








Balik sudah...


Perjalanan mengambil masa dalam 2jam tuk sampai ke pendalaman,mmg satu pengalaman yg jarang dpt dialami,tdk tdp dijangkakan perkampungan org asli mmg jauh dan dalam yg disangkakan,huh!!dapat melihat kehidupan diorg yg bersusah,rumah yg kecil dan sebagainyalah..

Sunday, 1 May 2011

Her ^_^

Alamak rindu oiii kat sayang nie....huh!!!!! degil giler2 nie,,tpi degil2 dia tu lah yang datang berlipat ganda rindu padanya apabila berjauhan. Apabila panggil je "sayannnnnggggggggg" gelagat gedik dia tu pasti menghiburkan,tgk kelucuan ia..haha...




Tengoklah muka ia..grrrrrrr!!! hahaha.. 

Perlawanan Bola Sepak ( Stadium IpOh ,PERAK )

Wuu,best giler2 gi tengok pertandingan bola sepak,sronok sbb dapat sokong team kelantan bertambah pl org yg crowded bertambah riang kiteorg !! ni mrupakan Perak VS Kelantan,tpi gak kelantan tewas. Sob3,dprd sronok menjadi sedey! Biar sje lah,kiteorg just gi tengok je,bkn mmbawa piala balik..hihihi..ape2pun besttttt,dapat tegok antara pnyokong bergadoh diakhir perlawanan nie..huh!!! TAKUTTTTT,xnak pegi dah !!! SERAM

Ni la tiket masuk stadium,just rm10 per orang~


crowded wuu orang...best3!!!

Waaduuu,started with my blogs..

Hai...just testing ja,seblum ni ade wordpress tpi jarang sangat update,biasanya nampak mmber buka blogsport je, teringin buka juga,so aini berjaya juga buka blogsport,tahniah pada diri sendiri yang berjaya buka blogs ini.. Kesimpulannya,aku rase blogsport lebih senang drpd wordpress~~